tre dagar av mental stillhet

torsdagen avlöpte utan stor dramatik. får säkert anledning att återkomma till den befrielse och avslappning jag känner i samband med det här.

firade med att göra sådant som vanliga människor gör: gå på restaurang och inte bekymra sig om vad klockan är. idag, fredag, var det en aning tungt att vakna men dagen har varit mycket behaglig. resten av helgen kommer troligt vara på samma sätt.

såg klassikern ”groundhog day” för första gången. även om jag hade lite koll på handlingen innan var det en alldeles utmärkt nivå på filmen. inga särskilt intellektuellt utmanande resonemang, inga nödvändigtvis stora livsfrågor trots allt. sköna skratt och slapstick med bill murray från mitten av 90-talet. good times, när alla filmer var 90 minuter långa och svensk översättning gjorde filmtitlarna hela jävla obegripliga.

läste om olympiska lyft på elitefts. låter intressant. kanske något att ägna sig åt om lusten faller på i framtiden.

har fått påstötning om att nyttja minskad arbetsbelastning till att brottas (läs: få stryk på kreativa sätt) under sommaren. min tanke, utifrån 5-årsplanen anno januari 2013, var att skjuta upp brottandet till sommaren 2018 och då glida rakt in i mastersklassen. vi får se hur det blir. oerhört frestande så klart. men, om ram ananda kan, så kan väl jag. eller?

Annonser
Det här inlägget postades i omkring och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s